Oldalak

2013. április 17., szerda

Fluorid


Fluorid átverés

 

Van az úgy, hogy időről időre hallunk valamit, de még nem figyelünk fel rá. Aztán, mint amikor egy hatalmas reflektor a sötétben rávilágít valamire, egyszerre végre tényleg észre vesszük és meglátjuk. És egyszer csak fel is ismerjük a benne rejlő üzenetet. 

Nos én így voltam Fluoriddal.

 

Elolvastátok e valaha, hogy mi van a fogkrémetekre írva? Nézzétek meg, de vegyetek elő nagyítót is, mert annyira apró betűkkel van írva!

Ezt fogjátok rajta találni: 

 

„Hat éves, vagy annál fiatalabb gyermek esetében borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le. Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát”.



Nos, ha valamire már ráírják, hogy vigyázzunk, hogy a gyermek ne sokat nyeljen le, akkor az már jelzi, hogy ott valami "turpisság van". 

Kíváncsi voltam, és megnéztem a boltokban, hogy mi van a gyerekfogkrémekre írva. A felnőtt fogkrémeken olvasottak alapján, arra számítottam, hogy a gyerekfogkrémekben nem lesz fluorid. 
Hát tévedtem. 
A 0-5 és 0-6 éves korig ajánlott fogkrémekre hatalmas betűkkel - mint egy "örömhír" - van ráírva, hogy "Fluoriddal"!

És ahogy ez lenni szokott, amikor a tudatunkat és a figyelmünket egyszer már ráirányítottuk valamire, akkor már elkezdenek áramlani az ahhoz kapcsolódó információk (amik egyébként addig is ott áramlottak körülöttünk, csak a mi "antennáink" addig még nem fogták az adást), és egyre többet tudtam meg a fluoridról, mint például azt, hogy a patkányméreg fontos alkotóeleme..... 


És közben azt is megtudtam, hogy nem csak a fogkrémekben van fluorid, hanem az ivóvízenkben is. 
(azt eddig nem tudtam 100% kideríteni, hogy itthon tesznek e fluoridot az ivóvízhez, vagy sem).

DE miért kell az ivóvízbe fluorid?
Azt mondják a flourid megvéd a fogszuvasodástól. 
És az állam annyira szereti az állampolgárait, hogy még az ivóvizükbe is tesz fluoridot, hogy szépek maradjanak a fogaik. 
És azt is megtudtam - anyukám elmeséléséből- hogy gyerekkorunkban minden gyerek naponta kétszer kapott Fluor tablettát, hogy egészségesek legyenek a fogaink. 
Nos, az én generációm azóta felnőtt...őszintén, tökéletesek maradtak a fogaitok?? Nem igazán hiszem, vagy ha igen mint szerencsére nekem - az biztosan nem a Flourtól van. 

Szóval feltettem a kérdést: miért érdekli az államot/rendszert annyira, hogy nekem szuvas e a fogam, vagy sem?? 

És itt kezd izgalmassá válni a dolog. 

Van egy nagyon fontos mirigyünk, a Tobozmirigy. Ha meg lehetne nevezni egy fizikai szervet, aminek nagy szerepe van a megvilágosodásban, akkor az a Tobozmirigy.  
A Tobozmirigy felnőtt korban egyébként is kezd elcsökevényesedeni a helytelen táplálkozás és életmód miatt. A fluorid pedig egyenesen "gyilkosa" a Tobozmirigynek. 
Ups! 
Kezdjük már kapizsgálni miről is van itt szó?
(A tobozmirigy működéséről David Wilcock tart egy "agyrobbantó", előadást "2012 Enigma" címmel, amit a You Tub-on meg lehet nézni, vagy a honlapján: divinecosmos.com Aki tud angolul, nézze feltétlenül meg!).  

Igen, sajnos nem nagyon akarjuk elhinni, hogy tényleg van egy hatalom, ami nem nagyon szeretné, hogy szabadon gondolkozzunk és cselekedjünk, más szóval, hogy kikerüljünk a kontrollja alól. 
Sajnos minden ugyanúgy folytatódik tovább, ami a második világháborúban elkezdődött, csak sokkal alattomosabban és "láthatatlanul". 
Vagyis, ha a tudatunk le van tompítva, mondjuk a fluoridos vízzel, a flouridos fogkrémmel, ami ugye száj és a nyelv  nyálkahártyáján azonnal felszívódik (ahonnan a Tobozmirigy már nincs is olyan messze), akkor kézben vagyunk tartva. 

De ha még valaki ebben kételkedik is, rendben van, de akkor nézzük pusztán a fizikai és egészségre tett hatásokat és  tényeket:


Bármelyik lexikonban kikeresve, a leírásban szerepelni fog, hogy a fluor és ennek egyéb formái (fluoridok) rendkívüli módon mérgezőek és csak a legnagyobb elővigyázatossággal kezelhetők. A ,,méreg" szó a fogkrémek csomagolásán is megjelent, melyekre egy 1997-es törvény óta figyelmeztető címkét kell nyomtatni:

"Ha véletlenül többet lenyel, mint amennyivel fogat szokott mosni, keresse szakértő segítségét vagy azonnal hívjon fel egy méreg ellenőrzési központot!"



Andeas Moritz ezt írja:

"A Fluorid adagolás a legnagyobb átverés, amelyet valaha kitaláltak és ennek az átverésnek több ember esett áldozatul, mint bármi másnak. 
Az USA-ban és sok más országban fluoridot adagolnak az ívó vízhez. 
Fluorid elsősorban a fogkrémekben van, de megtalálhatók: szója termékekben, flourid tablettákban, rágógumikban, bizonyos teákban, injekciókban, érzéstelenítőkben, matracokban, ahonnan fluorid gázok szabadulnak fel, teflonban, antibiotikumokban. 
Bizonyíthatóan mérgező hatása miatt Belgium elsőként tiltotta be a fluorid adagolását 2002-ben. 
A Fluorid ivóvízhez való adagolását azóta Ausztria, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Olaszország , Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Svédország is betiltotta. 
Kutatások bizonyítják, a daganatok és a fluorfogyasztás közötti kapcsolatot. 
A fluorid felhalmozódik a tobozmirigyben, ahol akadályozza a melatonin termelését, amely fizikai szinten a tinédzserkor kezdetét, a pajzsmirigy működést és sokmás alapfolyamatot irányít.  Továbbá ízületi gyulladást, csontritkulást, rákot, meddőséget, Alzheimer kort, és agyi károsodásokat okoz. 
Az USA-ban a fluorid mérgezés az egyik legelterjedtebb népbetegség. 
A fluor mérgezés tünetei megegyeznek a pajzsmirigy alul termelés tüneteivel ami: depresszió, szédülés, fáradság, súlygyarapodás, hajhullás, ízületi fájdalmak, fejfájás, szaggatott légzés, gyomor - bélpanaszok, menstruációs problémák, allergia, álmatlanság, hangulatingadozások, stb."


Mit tehetünk? 

  • Először is ki kell dobni az összes fogkrémet, és olyat beszerezni, amiben nincs fluorid (ez nem könnyű, de lehetséges).
  • A gyerekek főleg ne mossanak fogat fluoridos fogkrémmel!!!!!!!!!! Ők tényleg még sokszor lenyelnek fogmosás közben fogkrémet...
  • Minden más fluorid tartalmú terméket is kerülni kell.
  • A boron nevű ásványi só képes kitisztítani a fluoridot a szervezetből. (Én ezt még nem próbáltam és nem is ismerem). 
  • Mivel a máj nem képes a fluoridot lebontani, megpróbálja ezt a mérget az epében megkötni. Ezért májtisztításokkal is tudjuk a szervezetet valamilyen szinten megszabadítani a fluoriddtól. 

Ha valakit még érdekel a fluoriddal kapcsolatban további, bőséges információ, akkor a Világhelyzete.com oldalon találhat egy hosszú cikket a fluoridról. A bal oldali sáv alján a "Külön oldalak! Ébresztő írások, filmek! Wake up!" címszó alatt az első cikk, aminek a címe: "Fluorid a csendes gyilkos a fogkrémekben és az ivóvízben". Érdemes elolvasni (vagy legalábbis beleolvasni)! De nézzetek szét máshol is, az angol oldalakon is...
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése